Support

JF har stor erfaring med drift og udvikling af både store og små netværk. 

JF supporterer og overvåger jeres servere. Vi kontrollerer status, drift og funktion  - sørger for backup-rutiner internt og/eller eksternt. Overvågningen sikrer, at du bliver fri for virus - og at der bliver grebet ind, inden hardwaren evt. fejler.

JF sørger for, at du får værdi for dine penge. Vores rådgivning tager altid udgangspunkt i din virksomheds reelle behov - uanset om opgaven er at finde den rigtige hyldevare fra den rigtige leverandør eller udvikle skræddersyede løsninger. 

Netværk

Markedsførende teknologier og JF's certificerede medarbejdere sikrer, at kommunikationen mellem jeres servere og medarbejdernes pc'ere er optimal. JF fjerner spildtid og reducerer tidsforbruget på interne it-opgaver.   

Vores konsulenter følger konstant udviklingen på markedet. Vi rådgiver om de teknologier, der effektiviserer de helt rigtige steder. Og vi er altid frisk på at give dig et beslutningsgrundlag, hvis du vil udnytte de nyeste teknologier til at blive endnu mere effektiv.

PC & Server

Udgangspunktet for mange virksomheders investeringer er at søge udstyr og teknologier, der understøtter virksomhedens eksisterende teknolgi. Det er ikke nødvendigvis den bedste beslutning.  

Teknologien udvikler sig konstant - og antallet af løsningsmodeller øges hele tiden. Derfor er det næsten altid en overvejelse værd at få kigget sin it-strategi efter i sømmene, inden man investerer i nye pc'ere eller servere. Hos JF er vi ikke bange for at bruge lidt tid på at sikre, at I vælger den rigtige løsning. 

Den store trend er at flytte it-administration og software ud af huset i et hostet miljø. I mange tilfælde vil denne løsning sikre en fleksibel og hurtig infrastruktur, der er optimal i forhold til økonomi og funktionalitet.  

Men JF oplever ofte, at der er brug for en helt tredje løsning. JF tager jeres it-strategi alvorligt og sætter vores faglighed og mange års erfaringer i spil for at finde den løsning, der gør din virksomhed mest effektiv. 

Overvågning

Overvågning og monitorering af it-systemer kan identificere tilbagevendende og ensartede opgaver, som kan automatiseres af it-værktøjer. Det kan reducere den it-ansvarliges tidsforbrug og sikre, at der bliver overskud til at fremtidssikre virksomhedens it. En effektiv overvågning frigør ressourcer.

JF er hostingcenter for en lang række kunder med forskellige systemer og it-opgaver. Vores kunders behov er, at serverne konstant leverer effektivt og smidigt. Derfor overvåger og monitorerer vi aktivt serverne.  

Den viden, vi har tilegnet os, bruger vi i dag til at rådgive vores kunder i, hvilke fordele overvågningsværktøjer kan give: F.eks. vil periodevis belastede servere eller uregelmæssig drift blive opdaget - og ofte fejlrettet uden, at brugerne mærker noget til det.

Sikkerhed

It-sikkerhed er mere end firewalls og virusbeskyttelse mod internettets plager. Det handler om at kunne beskytte, kontrollere og gendanne data - hurtigt og effektivt. 

  • For JF er sikkerhed noget, der starter indefra. Jeres data er forretningskritiske. Sikkerhed handler om at bevare virksomhedens data og den historik, der med flid og ihærdighed er oparbejdet.
  • Hvordan undgår man f.eks. negative overraskelser, når en medarbejder forlader virksomheden..?
  • Er backuppen af systemer og data tilstrækkeligt sikret? Interne servere, eksterne servere?
  • Hvor hurtigt kan I komme i gang igen ved et nedbrud? Er kvaliteten af backuppen god nok til at I kommer igang i en fart.
  • Hvor stærke er de interne spilleregler for password, nøglekoder og sms-koder?
  • Mails lagres på en hostet server eller i skyen (office365) skal kunne gendannes hurtigt og effektivt. Og sådan er det ikke altid.
  • Hvilke rutiner og systemer sikrer, at svage led som telefoner, smartphones og tablets ikke ødelægger sikkerheden? 

JF søger konstant viden om, hvordan vi kan blive endnu bedre til at sikre din virksomhed. I samarbejde med certificerede leverandører leverer vi det sikkerhedsniveau, der passer til præcis din virksomheds behov.